Chocolate cake - Pastel de chocolate 🍫
Hello everybody, I hope you are having an amazing day today. Today, we're going to prepare a distinctive dish, Chocolate cake - Pastel de chocolate 🍫. It is one of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.
Chocolate cake - Pastel de chocolate 🍫 is one of the most favored of current trending foods in the world. It's easy, it is fast, it tastes yummy. It's enjoyed by millions every day. Chocolate cake - Pastel de chocolate 🍫 is something that I've loved my entire life. They're fine and they look fantastic.
Many things affect the quality of taste from Chocolate cake - Pastel de chocolate 🍫, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Chocolate cake - Pastel de chocolate 🍫 delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Chocolate cake - Pastel de chocolate 🍫 is 8-10 rebanadas. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
To begin with this recipe, we must first prepare a few components. You can cook Chocolate cake - Pastel de chocolate 🍫 using 7 ingredients and 22 steps. Here is how you cook that.
#chocolatecake4
Ingredients and spices that need to be Take to make Chocolate cake - Pastel de chocolate 🍫:
- 375 gr mantequilla
- 200 gr azúcar
- 12 pzas huevo
- 250 gr chocolate Turín semiamargo derretido
- 300 gr harina
- 2 cdas Royal
- al gusto crema de chocolate
Steps to make to make Chocolate cake - Pastel de chocolate 🍫
- Prepara la mise en place de el bizcocho de chocolate
- En un bowl grande pon la mantequilla y con ayuda de una batidora empezar a acaremarla
- Ya que tengamos una consistencia cremosa iremos agregando el azúcar en forma de lluvia poco a poco, seguir batiendo para incorporar
- Ya que tengamos nuestra mantequilla y azicar con una consistencia homogénea y cremosa agregaremos intercalada mente las yemas de huevo y el chocolate derretido así hasta terminar que incorporar todo
- Con ayuda de otro bowl pondremos las claras y empezaremos a batirlas hasta tenerlas en punto de turrón
- Agregar a la harina el polvo para hornear
- Ya que tengamos las dos mezclas batidas y la harina empezaremos a incorporar las claras intercalándolos con la harina a la mezcla de chocolate e integraremos de manera envolvente
- Ya que tengamos todo integraron en un molde previamente henarinado agregaremos la mezcla
- Pasaremos al horno que anteriormente precalentamos y dejaremos por 20 min a una temperatura de 180 grados
- Ya que haya pasado el tiempo sacaremos del horno y dejaremos enfriar
- HUMECTANTE
Prepara tu mise en place - En una olla agregaremos el agua y el azúcar para que se disuelva, después agregar el ron de horchata y por último la pizca de sal, revolver hasta que todos los ingredientes se disuelvan
- BUTTERCREME
En un bowl grande agrega 250 gr de crema para batir de nata y bate hasta tener una consistencia en punto de turrón (dejar en refrigeración por 15 min) - BIZCOCHO
Ya que este frío el bizcocho agarraremos un cuchillo sierra y alinearemos nuestro bizcocho y cortaremos a la mitad para que tenga más altura - Con ayuda de nuestro humectante agregaremos un poco al bizcocho para que tenga una textura más suave, al igual que de más sabor al pastel
- Pondremos el buttercreme en una duya y nos ayudaremos a hacer una línea en el contorno del bizcocho, esto nos ayudará a que el buttercreme no se salga de lugar, después rellenaremos y alinearemos con una espátula
- Pondremos nuestra fruta de relleno y agregaremos los demás pisos de bizcocho
- Con ayuda de la dita rellenaremos con buttercreme entre los pisos de fruta y alinearemos, después meteremos al refri para que así el pastel esté más firme a la hora de decorar
- Sacaremos el pastel de refri y comenzaremos a untarme más buttercreme y con ayuda de una raspa alisaremos para que quede perfectamente liso, después volveremos a meter al refrigerador
- Con ayuda de más bittercream con color decoraremos al gusto
- LISTO PARA DISFRUTAR !!!
As your experience as well as self-confidence grows, you will certainly discover that you have a lot more natural control over your diet plan as well as adjust your diet to your individual tastes over time. Whether you intend to serve a dish that utilizes less or more components or is a little basically hot, you can make straightforward changes to attain this goal. To put it simply, begin making your recipes on schedule. When it comes to fundamental cooking abilities for newbies you do not require to learn them yet just if you master some simple food preparation strategies.
This isn't a complete overview to quick as well as very easy lunch recipes however its good something to chew on. With any luck this will get your creative juices moving so you can prepare tasty meals for your family without doing too many square meals on your journey.
So that is going to wrap this up for this exceptional food How to Prepare Award-winning Chocolate cake - Pastel de chocolate 🍫. Thank you very much for your time. I'm sure you will make this at home. There's gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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