Jelly roll

Jelly roll

Hello everybody, it is me, Dave, welcome to our recipe page. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Jelly roll. It is one of my favorites. This time, I will make it a little bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Jelly roll is one of the most favored of recent trending meals on earth. It's easy, it's fast, it tastes yummy. It's enjoyed by millions daily. They're nice and they look wonderful. Jelly roll is something that I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Jelly roll, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Jelly roll delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Jelly roll is 10 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Jelly roll estimated approx 2 hrs.

To begin with this recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Jelly roll using 21 ingredients and 15 steps. Here is how you can achieve that.

#jellyroll1

Ingredients and spices that need to be Get to make Jelly roll:

  1. Bizcocho
  2. 8 yemas de huevo
  3. 60 grs azúcar blanco
  4. 8 claras de huevo
  5. 300 grs azúcar glass
  6. 1 pizca sal
  7. 65 grs harina suave 1
  8. 130 grs harina suave 2
  9. Relleno (crema de limón)
  10. 200 grs mantequilla
  11. 100 grs jugo de limón
  12. 2 limones, ralladura
  13. 85 grs azúcar blanco
  14. 135 grs huevo
  15. 65 grs azúcar
  16. 65 grs almendras fileteadas. +
  17. Decoración
  18. 100 gramos azúcar glass
  19. 50 gramos almendras fileteadas
  20. 1/4 kilo fresas
  21. 1 tazas crema ya batida (opcional)

Steps to make to make Jelly roll

  1. Ordenar el mise & place.
  2. Vamos a preparar primero nuestra crema de limón. Batiremos los huevos con los 65 gramos de azúcar hasta lograr que estén a punto de listón como se muestra en las imágenes.
  3. A continuación, pondremos en una cacerola a fuego lento la mantequilla, los 85 gramos restantes de azúcar y el jugo de limón. Mezclamos bien.
  4. Cuando la mezcla esté a punto de ebullición, agregamos la ralladura y dejamos cocer un poquito más.
  5. Enseguida vamos a temperar nuestra mezcla de huevos, tomando parte de la mezcla de mantequilla con limón y mezclamos para evitar que nuestros huevos se cuezan.
  6. Después de temperar la mezcla de huevos, las agregaremos al resto de la mantequilla y meneamos suavemente hasta lograr una crema como se muestra en la imagen (no sobre cocer). Retiramos y dejamos enfriar.
  7. Ordenar el mise & place para el bizcocho.
  8. Primero vamos a preparar un merengue francés para el bizcocho y para ello batiremos las claras de huevo. Cuando se vea espumosa, agregamos el azúcar blanco en forma de lluvia y seguimos batiendo hasta lograr el merengue como se muestra en la imagen. Reservamos.
  9. Vamos a batir las yemas con el azúcar glass y la vainilla hasta lograr de nuevo el punto de listón.
  10. Ya que esté al punto nuestra mezcla, vamos a agregar poco a poco y de forma envolvente la harina marcada con el número 1.
  11. Enseguida mezclamos la pizca de sal y la harina marcada con el número 2 y uniremos con las yemas sobre nuestro merengue francés, lo haremos de manera envolvente, alternando una parte de yemas y otra de harina y así sucesivamente hasta finalizar.
  12. Vaciamos y extendemos bien sobre una charola de 40 cm cubierta con papel estrella. Y llevamos a hornear durante 10 o 15 minutos a 160 o 170 °C.
  13. Pasado el tiempo de horneado, sacamos y colocamos un trapo húmedo y limpio encima del bizcocho y giramos rápidamente sobre una superficie plana. Desprendemos el papel y agregamos la crema de limón y almendras fileteadas o frutas al gusto(en mi caso utilicé manzana verde).
  14. Enrollamos rápidamente antes de que el bizcocho se enfríe para evitar que se rompa.
  15. Montamos sobre un plato o base y decoramos al gusto. (Yo utilicé crema Chantilly, fresas y hojas de menta. Tu puedes agregar las almendras y el azúcar glass o lo que más te guste. Y listo. A disfrutar!

As your experience and self-confidence expands, you will locate that you have extra all-natural control over your diet and also adjust your diet plan to your individual tastes in time. Whether you intend to serve a dish that uses less or even more components or is a little bit basically spicy, you can make easy changes to accomplish this objective. Simply put, begin making your recipes on schedule. When it comes to fundamental food preparation abilities for novices you don't require to learn them but just if you grasp some simple food preparation methods.

This isn't a full overview to fast as well as easy lunch dishes however its excellent something to chew on. With any luck this will certainly get your creative juices flowing so you can prepare tasty meals for your household without doing way too many heavy meals on your trip.

So that is going to wrap this up with this special food Step-by-Step Guide to Prepare Perfect Jelly roll. Thanks so much for your time. I'm confident that you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your loved ones, friends and colleague. Thanks again for reading. Go on get cooking!

Comments

Popular posts from this blog

Arroz integral

Pastel sabores

Pollo encacahuatado