Masa choux - Croquembouche😳✨👌

Masa choux - Croquembouche😳✨👌

Hello everybody, hope you are having an incredible day today. Today, we're going to make a special dish, Masa choux - Croquembouche😳✨👌. One of my favorites food recipes. For mine, I will make it a bit unique. This is gonna smell and look delicious.

Masa choux - Croquembouche😳✨👌 is one of the most favored of recent trending meals on earth. It's easy, it's quick, it tastes yummy. It's enjoyed by millions daily. Masa choux - Croquembouche😳✨👌 is something that I have loved my whole life. They are nice and they look fantastic.

Many things affect the quality of taste from Masa choux - Croquembouche😳✨👌, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Masa choux - Croquembouche😳✨👌 delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Masa choux - Croquembouche😳✨👌 is 20 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Masa choux - Croquembouche😳✨👌 estimated approx 3 horas.

To begin with this particular recipe, we must first prepare a few ingredients. You can have Masa choux - Croquembouche😳✨👌 using 17 ingredients and 15 steps. Here is how you can achieve it.

#choux4 Atrévete y prepara esta deliciosa receta que disfrutaras con toda tu familia 😳👌🍓✨

Ingredients and spices that need to be Make ready to make Masa choux - Croquembouche😳✨👌:

  1. Masa choux✨
  2. 500 ML agua
  3. 400 gr harina
  4. 300 gr mantequilla
  5. 10 huevos 🥚
  6. Crema pastelera ✨
  7. 1 litro leche
  8. 225 gr azúcar
  9. 80 gr Maizena
  10. 6 yemas
  11. Caramelo
  12. c/n azúcar
  13. al gusto jarabe de maíz
  14. Decoración
  15. al gusto azúcar glass
  16. al gusto fresas 🍓
  17. al gusto chocolate

Instructions to make to make Masa choux - Croquembouche😳✨👌

  1. Primero empezamos pesando todo para tener listo la mise en place.
  2. Llevamos el agua a un recipiente a fuego bajo y le agregamos nuestra mantequilla hasta que rompa en hervor.
  3. Una vez que comience a hervir le agregamos nuestra harina de golpe y comenzamos a mezclar de tal manera que todo quede incorporado para tener una masa con un leve color dorado es ahí cuando ya está lista la masa ya que cómo sabemos es una masa de dos cocciones.
  4. Dejamos enfriar la masa.....🕑🕑
  5. En este paso comenzaremos con la crema pastelera en un recipiente agregamos la leche y en otro bowl agregaremos las 6 yemas, 30 % de nuestra azúcar y el resto en el recipiente de la leche y nuestra Maizena esto es para blanquear.
  6. Ya que nuestra leche empecé a hervir vamos a agregar un poco en nuestra mezcla de yemas, azúcar y Maizena esto es para temperar, muy bien se lo agregaremos y mezclamos.
  7. Ya que le agregamos nuestra mezcla a la leche vamos a mezclar con ayuda de una pala o de un batidor globo comenzamos a moverlo en forma de 8 hasta que empiece a espesar (Ojo en caso de que no espese vamos a tener reservado un poco de fecúla de maíz para que pueda espesar)
  8. Dejamos enfriar....
  9. Muy bien volvemos a nuestra masa es momento de agregarle los huevos incorporamos el huevo uno en uno para se pueda mezclar bien y tengamos cómo resultado una masa suave y con buen aspecto para poder trabajar.
  10. Ya que la masa esté lista vamos a vaciar la en una manga y empezamos a hacer las formas.
  11. Previamente en nuestra charola con papel encerado para facilitar al momento de enfriar.
  12. Llenamos nuestra charola y la llevamos a nuestro horno aprox 180° por 30 minutos esto depende mucho de nuestro horno.Ya que estén listos dejamos enfriar ✨
  13. Para nuestro caramelo agregamos el azúcar en un sartén y nuestro jarabe de maíz y esperamos 😳👌
  14. Muy bien ya que esté listo vamos a decorar con el caramelo vamos a ir pegando los profiteroles uno a uno de tal manera de hacer una forma de torre o volcán.
  15. Decoramos con fresas, chocolate, cabello de Ángel y azúcar glass.......Y listooooo a disfrutar 🍓😳✨✨

As your experience and confidence expands, you will find that you have much more natural control over your diet regimen as well as adapt your diet to your personal preferences in time. Whether you want to serve a dish that utilizes less or even more ingredients or is a little basically zesty, you can make easy modifications to achieve this goal. To put it simply, begin making your recipes on schedule. As for basic cooking skills for beginners you do not need to discover them but just if you understand some easy cooking techniques.

This isn't a full guide to fast as well as easy lunch dishes however its excellent something to chew on. Ideally this will certainly obtain your creative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your family without doing a lot of heavy meals on your journey.

So that is going to wrap this up with this exceptional food Recipe of Quick Masa choux - Croquembouche😳✨👌. Thanks so much for your time. I am sure that you will make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your loved ones, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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