Jelly roll de crema de limón
Hey everyone, it is Louise, welcome to my recipe site. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Jelly roll de crema de limón. It is one of my favorites. For mine, I will make it a little bit tasty. This is gonna smell and look delicious.
Jelly roll de crema de limón is one of the most favored of recent trending meals in the world. It is appreciated by millions daily. It's easy, it's quick, it tastes yummy. They're fine and they look wonderful. Jelly roll de crema de limón is something that I've loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Jelly roll de crema de limón, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Jelly roll de crema de limón delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Jelly roll de crema de limón is 1 pieza. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Jelly roll de crema de limón estimated approx 2 hora.
To begin with this recipe, we have to first prepare a few components. You can cook Jelly roll de crema de limón using 24 ingredients and 13 steps. Here is how you can achieve that.
Un delicioso pastel para una ocasión especial.🍋✨
#jellyroll4
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Jelly roll de crema de limón:
- Bizcocho:
- 8 yemas
- 65 gr azúcar glass
- 1 cucharadita extracto de vainilla
- 8 claras
- 60 gr azúcar blanca
- 1 pizca sal
- 65 gr harina suave
- 130 gr harina suave
- 300 gr azúcar glass
- Crema de limón:
- 200 gr mantequilla
- 100 gr jugo de limón
- 2 ud ralladura de limón
- 85 gr azúcar blanca
- 135 gr huevo
- 65 gr azúcar blanca
- Materiales:
- 1 cacerola
- 1 papel estrella
- 1 charola
- 1 paño húmedo
- 1 batidora
- 1 pala de madera
Instructions to make to make Jelly roll de crema de limón
- Lo primero que haremos será la crema de limón.
En una cacerola colocaremos la mantequilla junto con el jugo de limón, esperaremos a que la mantequilla se derrita y llegué al punto de ebullición. - Cuando esté en ebullición agregaremos la ralladura de limón y el azúcar.
- Batiremos los huevos junto con el azúcar blanca, cuando ya estén bien mezclados, comenzaremos a templar los huevos con la mantequilla que hicimos anteriormente, sin dejar de batir para que no se cocinen los huevos.
- Cuando ya esté templada nuestra mezcla, la colocaremos en nuestra cacerona y dejaremos a fuego bajo hasta que espese, después la dejaremos enfriar.
- Para el bizcocho lo primero que haremos será batir los huevos hasta que doblen su tamaño, después agregaremos el azúcar glass y seguiremos batiendo hasta punto de turrón.
- Cuando ya esté en punto de turrón, agregaremos la vainilla y la primer cantidad de harina de poco en poco.
- Batiremos las claras de huevo junto con el azúcar blanca hasta llegar a punto de turrón.
- Después agregaremos de poco en poco a las claras la primer mezcla y la harina, intercalandolas y mezclando de forma envolvente.
- Mezclaremos hasta obtener una mezcla homogénea. Con mucho cuidado colocaremos nuestra mezcla a una charola con papel estrella, esparciremos de manera suave la mezcla sobre la charola, evitando quitarle el menos aire posible.
- Llevaremos a hornear a 180°C durante 12 min. Cuando esté listo sacaremos del horno, cuadraremos nuestro bizcocho con un cuchillo de cierra.
- Después con ayuda de un paño, voltearemos nuestro bizcocho y retiraremos el papel estrella. Después agregaremos la crema y con ayuda de una pala de madera esparciremos bien sobre todo el bizcocho.
- Ya que esté bien esparcida la crema, comenzaremos a enrollar con mucho cuidado el bizcocho con ayuda de nuestro paño húmedo. Lo dejaremos envuelto en el paño húmedo hasta que se enfríe el bizcocho.
- Cuando esté listo podemos decorar al gusto.
As your experience and confidence grows, you will locate that you have a lot more natural control over your diet regimen and also adjust your diet to your personal preferences in time. Whether you intend to serve a recipe that uses fewer or even more active ingredients or is a little essentially hot, you can make easy modifications to accomplish this objective. In other words, start making your recipes on schedule. As for fundamental food preparation skills for newbies you don't need to discover them yet only if you grasp some easy food preparation methods.
This isn't a full overview to quick and simple lunch dishes but its excellent something to chew on. With any luck this will obtain your creative juices flowing so you can prepare tasty dishes for your household without doing a lot of heavy meals on your journey.
So that's going to wrap it up with this exceptional food How to Prepare Super Quick Homemade Jelly roll de crema de limón. Thanks so much for your time. I'm confident that you can make this at home. There's gonna be more interesting food at home recipes coming up. Don't forget to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
Comments
Post a Comment