Tres banderillas al estilo coreano š¢
Hello everybody, hope you're having an incredible day today. Today, I will show you a way to make a distinctive dish, Tres banderillas al estilo coreano š¢. One of my favorites. For mine, I am going to make it a little bit tasty. This will be really delicious.
Tres banderillas al estilo coreano š¢ is one of the most popular of current trending foods in the world. It's enjoyed by millions daily. It is simple, it is fast, it tastes yummy. They are fine and they look fantastic. Tres banderillas al estilo coreano š¢ is something that I have loved my entire life.
Many things affect the quality of taste from Tres banderillas al estilo coreano š¢, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Tres banderillas al estilo coreano š¢ delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.
As for the number of servings that can be served to make Tres banderillas al estilo coreano š¢ is 12 raciones. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.
Just in addition, the time it takes to cook Tres banderillas al estilo coreano š¢ estimated approx 1h 30min.
To get started with this recipe, we must prepare a few ingredients. You can have Tres banderillas al estilo coreano š¢ using 18 ingredients and 23 steps. Here is how you cook that.
Este tipo de banderillas me gustan mucho, siempre las veĆa en programas coreanos, es una fritura profunda y su combinación de sabores es delicioso. #FreĆr1
Ingredients and spices that need to be Prepare to make Tres banderillas al estilo coreano š¢:
- 6 piezas salchichas
- 4 cubos queso mozzarella
- 12 palitos madera
- 2 pieza pequeƱas de papa
- c/n aceite para freĆr
- c/n panko (pan rallado japonƩs)
- para la masa de churros
- 200 ml agua
- 25 g mantequilla
- 100 g harina de trigo
- 1 cucharada azĆŗcar
- 1/3 cucharada sal
- 1 huevo
- 1 manga pastelera con la duya (estrella grande)
- para el batido (para la banderilla de pulpo y de papa)
- 300 g harina preparada para hotcakes
- 1 taza leche
- 1 huevo
Instructions to make to make Tres banderillas al estilo coreano š¢
- Tener preparados todos los ingredientes.
- Para las banderillas de pulpo: cortar dos salchichas a la mitad y en un extremo de la salchicha, hacer dos cortes con un cuchillo en forma de Por (estos cortes cuando se frĆa en el aceite caliente, simularĆ” los tentĆ”culos del pulpo).
- Cortar el queso mozzarella en cubos con el mismo grosor y tamaƱo que la salchicha.
- En los palitos de madera insertar las salchichas y despuƩs el queso mozzarella
- Para las banderillas de papa y de churro: cortar las cuatro salchichas a la mitad e insertar en los palitos de madera.
- Cortar la papƔ en brunoise (cubos pequeƱos) y colocarlo en papel absorbente para quitarle la humedad y dejarla reposar.
- Para la masa de churros: en una olla agregar agua, mantequilla, azĆŗcar y sal. Integrar todos los ingredientes y dejar derretir la mantequilla.
- Cuando espiese a hervir, apagar el fuego y agregar la harina de trigo. Mezclar bien.
- Dejar a fuego bajo a que se incorpore bien y se forme una bola, aproximadamente 1 o 2 min y dejarlo enfriar 5 min.
- Agregar el huevo y mezclar hasta que se incorpore.
- Pasar la masa a la manga pastelera con la duya de estrella grande
- Para el batido: en un recipiente con la harina de hotcake, agregar la leche y batir bien
- Agregar el huevo y mezclar todo bien. Pasarlo a un vaso para facilitar el procedimiento.
- Pasar la papĆ” en un recipiente y mezclar con la cucharada de harina de trigo.
- Ya todo listo, empezar a freĆr
- Para las banderillas de pulpo: sumergir la banderilla en el batido hasta donde estĆ” el corte de X, despuĆ©s del batido cubrir con el panko y freĆr en el aceite a 160°C hasta que estĆ©n doraditos.
- Para las banderillas de papa: cubrir completamente la salchicha con el batido y los pasamos con las papas. FreĆr a 160°C hasta que estĆ© doradito (es importante la tempura para que la papa alcance a cocerse bien)
- Para las banderillas de churros: cubrir totalmente con la masa de churros la salchicha y freĆr a una temperatura aproximadamente de 180°C, voltearlo para que no pierda la forma de churro y cuando estĆ© bien doradito sacarlo, y pasarlo por azĆŗcar
- Ya estĆ” listo nuestras tres banderillas al estilo coreano, a disfrutar con la familia.
As your experience and also confidence grows, you will find that you have much more all-natural control over your diet regimen and also adapt your diet regimen to your personal tastes gradually. Whether you wish to serve a recipe that utilizes less or even more components or is a bit basically zesty, you can make basic changes to achieve this goal. In other words, start making your dishes on schedule. When it comes to standard food preparation skills for newbies you don't need to learn them yet just if you master some straightforward food preparation methods.
This isn't a complete overview to fast and very easy lunch recipes however its great food for thought. Hopefully this will obtain your innovative juices flowing so you can prepare scrumptious dishes for your family without doing a lot of heavy meals on your journey.
So that is going to wrap it up for this exceptional food Simple Way to Prepare Super Quick Homemade Tres banderillas al estilo coreano š¢. Thank you very much for your time. I am sure you can make this at home. There is gonna be interesting food at home recipes coming up. Don't forget to save this page on your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thanks again for reading. Go on get cooking!
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